• facebook
  • googleplus
  • LinkedIn
  • twitter
  • youtube
neangan

Naon Urang Tawarkeun

luhur produk jual
  • 123 (1)

    Gas Shielded Flux cored kawat

  • 123 (2)

    Self Shielded Flux cored kawat

Pikeun pamahaman hadé produk na harga urang, pleace klik tombol katuhu ka improvoe informasi, urang bakal ngawalon ka anjeun ipis 24 jam.

panalungtikan Kiwari

Artikel produk

luhur produk jual

Naha Pilih Us?

Yichen nyaéta Cina ahli las kawat dipikawanoh dina aktipitas R & D, pabrik, jualan na jasa supplying. Urang nawiskeun éksténsif rentang produk nutupan baja fluks cored kawat, gas shielded arc las kawat, submerged arc las kawat, éléktroda, kawat séng, kacang hex na pos pager baja, jsb Sadia diaméterna kawat anu ranged ti 0.6mm ka 3.2mm. Ngaropéa solusi las ieu ogé disadiakeun.