• facebook
  • googleplus
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
search

Apa Kita Nawakake

ndhuwur produk sade
  • 123 (1)

    Gas shielded Flux cored kabel

  • 123 (2)

    Self shielded Flux cored kabel

Kanggo pangerten luwih saka produk lan prices kita, pleace klik tombol hak improvoe informasi, kita bakal reply lancip 24 jam.

Enquiry Saiki

Featured produk

ndhuwur produk sade

Apa Pilih kita?

Yichen punika Cina pakar welding kabel dikenali melu R & D, Pabrik, sales lan layanan nyediakke. We offer ekstensif sawetara produk panutup baja flux cored kabel, gas shielded busar welding kabel, submerged busar welding kabel, elektroda, kabel seng, perkakas hex lan kirim pager baja, etc. Cepak diameteripun kabel wis diarahke saka 0.6mm kanggo 3.2mm. Selaras solusi welding uga kasedhiya.